Avui us proposem un altre plat de temporada d'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... ESTOFAT DE BOTIFARRES I BOLETS, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

  • ½ kg de butifarra
  • 250 GR. de ceba
  • 250 GR. de patates
  • ½ kg de patates
  • 1 os de pernil
  • 200 gr de gírgolas
  • 100 ml. De vi ranci
  • ¼ l de fons de bolets
  • Sal i pebre
  • guarnició aromàtica
  • 20 GR. De mantega de porc

elaboració

Trossejar la botifarra i saltar uns 4 minuts juntament amb els bolets. Retirar Tallar la ceba en ciselée i ofegar en la mantega de porc i l'os de pernil. Mantenir cocció uns 30 minuts. Afegir el tomàquet escalivat sense pell i llavors, assecar bé i afegir una mica de farina per lligar salsa. Afegir les patates. daurar uns 5 minuts, recuperar el fons do el vi ranci i mullar amb el brou. Introduir la botifarra i els bolets. Ajustar de sal

Una vegada que el ESTOFAT DE BOTIFARRES I BOLETS estigui llest per servir, no hem d'oblidar un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem tres opcions de vi negre bóta:

negre Bóta

mysti Merlot, Geol, Abadal 3.9

mysti Merlot
varietals: Syrah
celler: Vins d'Origami - Jovani Vins
DO: Penedés.

Geol
varietals: Carinyena, Merlot, Cabernet Sauvignon
celler: Tomàs Cusiné
DO: Costers del Segre.

Abadal 3.9
varietals: Cabernet Sauvignon, Syrah
celler: Abadal
DO: Pla de Bages

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6