Durante el verano los vinos blancos son apetecidos por ser ligeramente afrutados y tener un punto de acidez único y refrescante, per avui us recomanem: vi: Blanc de GresaBodega: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller del MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vino: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

Esta recomendación viene gracias a la Escuela de Cocina y Pastelería, Terra d’Escudella… Para hoy: ARRÒS AMB CALAMARCETS I CLOÏSSES, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients: • 1 cebolla• 2 dientes de ajo• 2 pimientos verdes• Un manojo de perejil• 2 hojas de laurel• 1/4 gr de calamares• ¼ kg de almejas• […]

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: strogonoff filet, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients: 1 solomillo de cerdo1 cebolla1 ajo100 gr. champiñones1 copa de vino tinto1 c.c. de mostaza a la antiguaCrema de lecheMantequillaAceite de girasolSal y pimienta Elaboración Cortar el solomillo a tiras […]

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Ceviche de salmó amb pinya i alvocat en mostassa a l'antiga, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients: 1 suprema de salmón1 trozo de piña natural1 limaAceite de olivaUna pizca de cilantro picadoUna pizca de perejil picadoUna C. […]

Llegeix més →