per avui, sommelier Gourmet, us ha una sèrie de maridatges i recomanacions per començar a gaudir en aquestes festes de nadal.

Plató: Empanadillas rellenas de chipirones de lata.
cava: Espumoso AT Roca Brut Reserva
celler: AT Roca

Plató: Almejas en salsa marinera.
cava: Maria Rigol Ordi Brut Nature Reserva
celler: Maria Rigol Ordi

Plató: Variedad de Canapés (Rollitos de salmón, queso de cabra con mermelada de arándanos, jamón de york y queso, surimi y huevo cocido, sobrasada y nueces picadas, Hojaldres de salchichas, tomate y queso)
cava: DO Vintage Brut Nature Gran Reserva
celler: Jané Ventura

Plató: Hamburguesas de salmón con mahonesa de wasabi.
cava: Sabaté i Coca Reserva Familiar
celler: Castellroig Sabaté i Coca

Plató: Crêpes rellenos de gambas y espárragos con salsa de queso.
cava: Marta
celler: Torre del Veguer

Cavas de navidad

¿Incluirías algún otro cava? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

¡ Feliz Navidad! ¡Bon Nadal!

Els comentaris estan tancats.