per avui, sommelier Gourmet, us ha una sèrie de maridatges i recomanacions per començar a gaudir en aquestes festes de nadal.

Plató: Crestes farcides de calamars de llauna.
cava: Espumoso AT Roca Brut Reserva
celler: A Roca

Plató: Cloïsses en salsa marinera.
cava: Maria Rigol Ordi Brut Nature Reserva
celler: Maria Rigol Ordi

Plató: Varietat de Canapès (Rotllets de salmó, formatge de cabra amb melmelada de nabius, pernil dolç i formatge, surimi i ou cuit, sobrassada i nous picades, Pasta de full de salsitxes, tomàquet i formatge)
cava: DO Vintage Brut Nature Gran Reserva
celler: Jane Ventura

Plató: Hamburgueses de salmó amb maionesa de wasabi.
cava: Sabaté i Coca Reserva Familiar
celler: Castellroig Sabaté i Coca

Plató: Crêpes farcits de gambes i espàrrecs amb salsa de formatge.
cava: Marta
celler: Torre del Veguer

Caves de nadal

¿Inclouries algun altre cava? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

Bon Nadal! ¡Bon Nadal!

Els comentaris estan tancats.