Sommelier Gourmet és una solució dissenyada, projectada i distribuïda per Seuba & París S.A., una societat amb més de 25 anys de reconeguda experiència en l'aportació de solucions tecnològiques i industrials per als diversos sectors professionals.

Amb resultats excel·lents, som experts en assessorament i creació d'estratègies que aportin un valor original i pràctic en cadascun dels nostres treballs. La combinació d'aquestes estratègies i l'aspecte comercial ens permeten realitzar diagnòstics idonis en moments adequats.

Sommelier Gourmet aprofundeix en el coneixement del món del vi, en els vessants del maridatge de plats gourmets amb vins de diferents denominacions d'origen, maridatges de vins determinats amb plats gurmets, coneixement de varietals, estils de vi, seus aromes i sensacions en boca.

Sommelier Gourmet selecciona i recomana amb criteris de qualitat i idoneïtat dels millors vins més harmònics en cada estil de vi amb el plat gourmet triat, establint un rànquing de marques de les millors cellers o cellers de la nostra base de dades. Sommelier Gourmet resol el problema que suposa no trobar el vi recomanat al restaurant, mitjançant l'opció de vins similars, facilitat que permet trobar un altre vi de característiques molt similars a l'inicialment recomanat.

Som amants dels viatges, la gastronomia i per descomptat dels bons vins!