per avui, sommelier Gourmet, us ha una sèrie de maridatges i recomanacions per començar a gaudir en aquestes festes de nadal.

Plató: Timbal de lluç i patata amb all i oli de piquillos.
vi: Castell Del Remei Oda Blanc
celler: Castell del Remei
DO: Costers del Segre

Plató: Pastissets de porro i patata amb salsa de escalunyes
vi: Parató Xarel·lo
celler: Celler Parató
DO: Penedés

Plató: Risotto de bolets i porc ibèric
vi: taló
celler: Solergibert
DO: Pla de Bages

Plató: Rotlle de carn farcit de pernil cuit, formatge i espinacs
vi: Llàgrimes de Tardor tinto
celler: Sant Josep Vins – Agrícola Sant Josep
DO: terres altes

Plató: Tagliatelle amb gambones al ajillo
vi: Acústic-b
celler: Acústic-b
DO: Montsant

Vins de Nadal Sommelier Gourmet

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins i caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

Bon Nadal! ¡Bon Nadal!