Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: CUIXA DE POLLASTRE 4 MINUTS, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• 4 cuixes de pollastre
• 1 ceba
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• 1 bitxo o 2
• 1 ella
• Llorer / farigola / Romero
• 100 ml d'oli
• 30 ml de vi blanc
• 1 cc d'Pebre vermell a l'gust
• Safrà

elaboració

Obrir les cuixes per la part de l'Os i deixar en obert sense desossar salpebrem i introduïm en l'adob fins l'hora de la Passada.
guarnicions: Champis, cireres caramel·litzades, espinacs saltats, graten de patata .etc es prepara mentre es macera el pollastre.
En una rehogadora molt molt calent col·locarem el pollastre per la part de la pell i tapem durant d' 2 minuts de rellotge un cop passats aquests dos minuts donem la volta a la cuixa de pollastre i tapat també deixarem altres dos minuts a foc mitjà. Mentre es fa, col·loquem la guarnició, traiem el pollastre i emplatem.
Per al Adob ​​tirem tots els ingredients en un got trituradora i ho triturem bé amb la túrmix. Un cop triturat hi afegim una mica d'oli per tallar…aquest adob serveix per a carns i peixos com la tonyina etc.

Una vegada que els "CUIXA DE POLLASTRE 4 MINUTS"Estiguin llestos per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem una selecció de vi blanc criança per a un maridatge ideal:

Parató Àtica Tres X Tres de Celler Paratò

Pic Solergibert de Solergiber

Acústic-b de Acústic

El Quintà Bàrbara Forés de Bàrbara Forés

vi Blanc

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

terradescudella_header6