Maridaje Lomo Stroganoff

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: strogonoff filet, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

1 solomillo de cerdo
1 ceba
1 això
100 GR. champiñones
1 copa de vino tinto
1 c.c. de mostaza a la antigua
Crema de leche
Mantequilla
Oli de gira-sol
Sal i pebre

elaboració

Cortar el solomillo a tiras y dorar en sartén. reservar.

En la misma sartén: rehogar la cebolla en juliana, añadir el ajo laminado y rehogar. Añadir los champiñones cortados en láminas, cocer todo junto hasta que las setas estén en su punto. Añadir las tiras de carne reservadas, el vino y una cucharada de mostaza. Reducir el vino a la mitad y añadir la crema de leche. Ligar la salsa.

Una vez que los de Filetes stroganoff estiguin preparats per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem un vi d'estil negre bóta per a un maridatge ideal:

vi: Gaintus
celler: HMR MontRubí
DO: Penedès
varietats: Sumoll

vi: Cèrvoles Selecció Vinyes de Muntanya
celler: Cèrvoles
DO: Costers del Segre
varietats: Garnatxa de Cérvoles

vi: Abadal 5 Merlot
celler: Abadal
DO: Pla de Bages
varietats: Merlot