Sommelier Gourmet Canelons de pasta wonton amb xampinyons i paté

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: CANELONS DE PASTA wonton AMB XAMPINYONS I PATÉ, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• 1 Paquet de pasta wonton

• 2 cebes tendres mitjanes

• 300 grams de xampinyons

• 100 grams de nata 35 % matèria grassa

• 100 grams de paté

• 350 g de beixamel

• formatge ratllat

• pinyons (opcionals )

• oli d'oliva

elaboració

Posem a la paella oli d'oliva i afegim, les cebes tendres tallades en brunoise (molt petita) i sofregim a foc suau uns 5 minuts o fins que estiguin transparent.

Un cop picada afegim els xampinyons nets i picats, i sofregim fins que perdin tota l'aigua.

A continuació afegim el paté i integrem en la preparació, afegim un cop de conyac per flamejar i la nata (crema de llet) i deixem que redueixi fins espessir. Apartem de foc i esperem a que es refredin una mica abans d'omplir els canelons.

Per a la pasta wonton

En un pot amb aigua bullint tirem la pasta d'una en una 4 segons, treure-la, refredem i escorrem, i reservem fins omplir en drap humit

Per a la beixamel

Fondre la mantega a foc lent, afegir la farina i sense deixar de remoure amb un batedor coure de dos a tres minuts per obtenir un roux clar. Incorporar la llet i portar-la a ebullició. Quan la salsa comenci a bullir, baixar el foc i coure 10 minuts remenant amb freqüència, rectificar de sal i pebre i reservar.

muntatge

omplim hòsties, napamos amb beixamel, incorporem formatge i pinyons i gratinem a 200grados durant 10 minuts.

Una vegada que els CANELONS DE PASTA wonton AMB XAMPINYONS I PATÉ, aquest llest per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem tres opcions de vi blanc criança ...

1. vi: Finca Racons

celler: Tomas Cusine

DO: Costers del Segre

varietals: Macabeu, Albariño

2. vi: blanc mare

celler: mare

DO: la Rioja

varietals: Macabeu, Malvasia

3. vi: 1583 Albariño de Fefiñanes

celler: Fefiñanes

DO: Ries Baixes

varietals: Albariño