Iniciem desembre amb un plat de Nadal de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… CANELONS DE SALMÓ A LA LLIMONA, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

ingredients
• 12 làmines de canelons
• 200 GR. de salmó fresc
• 200 GR. de formatge fresc
• 1 llimona
• 10 GR. de pinyons
• Anet
• Sal i pebre
Ingredients salsa
• 250 ml. de llet
• Pell de llimona
• 10 GR. d eroux blanco
• Sal, pebre i anet

elaboració

Courem les làmines de canelons tal com indica el paquet. Retirem i estirem sobre el marbre oliat. Netejarem el salmó fresc de pell i espines i trossegem. Barregem amb el formatge fresc. Salpebrem i afegim anet, els pinyons torrats i ratlladura de llimona.
Omplim els canelons amb la farsa i col·loquem a la safata per escalfar.
Elaboració salsa Portem a ebullició la llet, apaguem i posem la pell de llimona. Mantenim uns 15 minuts perquè aromes. Retirem la pell. Portem de nou a ebullició i dissolem el roux. Baixem temperatura i movem contínuament fins a obtenir una beixamel homogènia. Salpebrem i decorem amb anet. Cobrim sobre els canelons calents. Decorar amb uns pinyons torrats i tomàquet cherry

Una vegada que els CANELONS DE SALMÓ A LA LLIMONA estiguin llest per servir, no hem d'oblidar un bon vi per a un maridatge ideal… Per aquest plat us recomanem dues opcions de vi Blanc Criança:

Pdà Picapoll D’acàcia, Oda Blanc

Pdà Picapoll D’acàcia, Oda Blanc

Pdà Picapoll D’acàcia
varietals: picapoll
celler: Solergibert
DO: Pla de Bages

Castell del Remei Oda Blanc
varietals: Chardonnay Macabeu.
celler: Castell del Remei
DO: Costers del Segre

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6