Durant l'estiu els vins blancs són vinguts de gust per ser lleugerament afruitats i tenir un punt d'acidesa únic i refrescant, per avui us recomanem: vi: GresaBodega White: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller de l'MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vi: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

En la nostra publicació d'avui, us ajudarem a descobrir les aromes de el vi, ja que en moltes ocasions no sabem com percebre'ls. Els primer que hem de saber és que totes les aromes i sabors que percebem en el vi són naturals i són el producte del raïm amb la qual van ser fets (aromes primàries), la […]

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: LLUÇ EN SALSA VERDA DE POMA I ESPÀRRECS, PESTO VERMELL i ou poché, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →

Avui us proposem conèixer cinc vins de Denominació d'Origen Rias Baixas, que podràs conèixer a través de diferents maridatges disponibles a la nostra aplicació mòbil Sommelier Gourmet.

Llegeix més →

Hoy os proponemos conocer cinco vinos de Denominación de Origen Rioja, que podràs conèixer a través de diferents maridatges disponibles a la nostra aplicació mòbil Sommelier Gourmet.

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: FILET DE DAURADA AMB TÀPERES I OLIVES, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →