Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: AMANIDA D'ALVOCAT I POLLASTRE A VINAGRETA, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• 1 ceba vermella
• 50 ml de vinagre de Mòdena
• 50 gr de sucre
• 1 mica de sal

Per al guacamole
• 1 alvocat
• 1 gra d'all
• 1 ceba tendra
• Manat de coriandre
• 1 bitxo

Per al pollastre
• 1 pit de pollastre
• 150 ml d’oli d’oliva
• 50 ml de vinagre de xerès
• 1 ceba tendra
• 1 pastanaga
• 1 c.s. de mel
• Sal i pebre
• Julivert o cibulet picat
• 1 clau d'olor
• 1 fulla de llorer

elaboració

Per al pollastre
Fregim el pit de pollastre uns 8 minuts i retirem.
Tallem la ceba en ciselée i la pastanaga en brunoise. Ajuntem amb la resta d'ingredients afegint l'oli a el fil. Filetegem el pollastre i afegim la vinagreta per sobre. Deixar reposar unes 2 hores.
Per al guacamole
Piquem la ceba i l'all escaldem en ciselée i xafem amb l'alvocat. Ajustem de sal i reservem
Per a la ceba
Piquem la ceba en juliana i deixem macerar 2 hores amb la resta de components.
muntatge
Col·loquem una besi de ceba escorreguda, cobrim amb el guacamole i acabem amb els filets de pollastre. Regar amb la vinagreta.

Una vegada que la AMANIDA D'ALVOCAT I POLLASTRE A VINAGRETA aquest llista per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem cinc opcions de vi blanc criança.

Rita de Vinyes Domènech y DO Montsant.

Rita Vinyes Domenech Sommelier Gourmet

Can Feixes Chardonnay de Can Feixes Huguet y DO Penedès.

Sommelier Gourmet de Can Feixes

Cèrvoles Blanco de Cèrvoles y DO Costers del Segre.

Vino Cervoles Sommelier Gourmet

Nora Da Neve de Viña Nora de DO Rías Baixas.

Nora Da Neve Sommelier Gourmet

1583 Albariño de Fefiñanes de Palacio de Fefiñanes de DO Rias Baixas.

Vino Fefiñanes Sommelier Gourmet

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6

Els comentaris estan tancats.