Avui us Seguim proposant maridatges a partir de diferents varietals.
Esperem els vostres comentaris…

Raïm: Verdejo.
Àrea de cultiu: Castella Lleó.
Descriptors aromàtics: Diners, Fruits secs i Mel.
maridatge suggerit: Tàrtar de Tonyina.
vi: Rei Sant Verdejo de Javier Sanz i D.O. roda.

Javier SanzRaïm: picapoll.
Àrea de cultiu: Catalunya y Sur de Francia.
Descriptors aromàtics: Manzana Amarilla, Manzana Verde y Citricos.
maridatge suggerit: Brandada de Bacalao.
vi: Picapoll de Abadal y D.O. Pla de Bages.

Abadal Sommelier GourmetRaïm: Pinot Noir.
Àrea de cultiu: Mundial.
Descriptors aromàtics: Fresas, Violetas y Col verde.
maridatge suggerit: Coq au Vin.
vi: Pinot Noir Rosat de Parató y D.O. Penedès.

Parató Sommelier Gourmet

Raïm: Riesling.
Àrea de cultiu: Mundial.
Descriptors aromàtics: Flores, Cítricos y Miel.
maridatge suggerit: Truita a el vapor.
vi: Ekam de Castell d’Encús y D.O. Costers del Segre.

Castell de EncusRaïm: Trepat.
Àrea de cultiu: Catalunya.
Descriptors aromàtics: Fresa, Fresas silvestre y Frambuesa.
maridatge suggerit: Pasta con Boloñesa.
vi: Trepat de Carles Andreu y D.O. Conca de Barberà.

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

Aplicació disponible per a dispositius ‪‎iOS https://goo.gl/nrooW i Android http://goo.gl/3WTTE5 Descarrega ja!