Mare no hi ha més que una i no cal dir que tot el que es pugui merèixer és poc. Per gaudir aquest dia tan especial, sommelier Gourmet os recomienda una selección de espumosos ideales para descorchar en el momento de la comida o cena.

cava: Huguet Gran Reserva Brut Nature
celler: CAN FEIXES
DO: CAVA

pot Feixes

cava: Antoni Canals Nadal Gran Vintage
celler: CANALS NADAL
DO: CAVA

Canals nadal

cava: Elías Terns Brut Nature Gran Reserva
celler: PARATÓ
DO: CAVA

Paella

cava: Castellroig Brut Nature Gran Reserva
celler: CASTELLROIG
DO: CAVA

Castell

cava: Do Brut Nature Gran Reserva Vintage
celler: JANE VENTURA
DO: CAVA

Jane Ventura

cava: Maria Rigol Brut Nature Gran Reserva
celler: MARIA RIGOL
DO: CAVA

Maria Rigol

cava: Agustí Torelló Mata-Barrica
celler: AGUSTÍ TORELLÓ MATA
DO: CAVA

Agusti Torello Mata

 

Recuerda que:

-La temperatura ideal para servir los cavas jóvenes es entre los 5 y 8ºC; los cavas con crianza se sirven entre los 7 y los 10ºC.

-La copa ideal para disfrutar un buen cava tiene que ser de cristal fino y transparente, ha de ser aflautada o en forma de tulipa, así evitamos que los aromas se desprendan con demasiada rapidez.

Per a més informació consulta sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.