En la nostra publicació d'avui, us proposem conèixer 5 vins blancs per gaudir dels últims dies agost, ja sigui en una terrassa a la platja, en família o amb amics, disponibles a la nostra aplicació mòbil sommelier Gourmet.

Nora Da Neve, Naia, Abadal Picapoll, Ekam, Parató Xarel·lo

Nora Da Neve, Naia, Abadal Picapoll, Ekam, Parató Xarel·lo

Albariño 100%

vi: Nora Da Neve, de Cellers Vinya Nora de D.O. Ries Baixes.
estil: blanc Criança.
Clàssica expressió varietal, complex, amunt, elegant i franc, amb presència nítida de la fruita al costat d'altres notes subtils de fonoll, llorer i fusta fumada. Viu i molt fresc, ric en matisos, amb longitud de sabors en boca.
maridatge: Pollastre amb salsa a la llimona.

Verdejo 100%

vi: Naia de Bodegas Naia de D.O. roda.
estil: Blanc sense Criança.
Posseeix un diferenciat caràcter, que es distingeix per les aromes de llima, most i kiwi, junts típiques notes vegetals, una apreciable frescor i un llarg i sec final de boca.
maridatge: Tàrtar de tonyina.

picapoll 100%

vi: Abadal Picapoll de Bodegas Abadal de D.O. Pla de Bages.
estil: Blanc sense Criança.
Blanc de generosa amplitud en boca suggerent complexitat fruitosa i floral. Pinya i aranja sobre gessamí i albercoc.
maridatge: Brandada de Bacalao

Riesling i Albariño.

vi: Ekam de Bodegas Castell d’Encus de D.O. Costers del Segre.
estil: Blanc sense Criança.
notes florals, cítriques i de fruita d'os fresc, complex, fruita i amb marcada acidesa.
maridatge: Truita a el vapor.

Xarel·lo 100%

vi: Parató Xarel·lo de Cellers Parató de D.O. Penedès
estil: Blanc sense Criança.
El seu aroma delata frescor i fruita. En boca sorprèn, enlluerna i atrapa. Connecta els teus cinc sentits i percep el suau i vibrant que activa la teva ment.
maridatge: Orada a la sal.

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris…

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.