Vins per gaudir durant les Festes del Pilar a Saragossa.
Durant els propers dies i fins al 18 d'octubre, Saragossa es vesteix de festa, una festa de tradició que converteix aquesta ciutat en "alegre, imaginativa i colorista ".
Per aquest motiu, en la nostra publicació d'avui, us proposem conèixer 5 vins per gaudir d'aquestes espectaculars festes.
Oxia
celler: Aragonesa.
DO: Campo de Borja.
estil: Negre llarga criança.
varietals: Garnatxa.
Aroma potente, muy fino, calidad de frutas rojas bien maduras, con notas minerales, especiadas, balsámicas y de una buena madera.
Temperatura de consumo: 18ºC.
Berola
celler: Borsao.
DO: Campo de Borja.
estil: Tinto barrica.
varietals: Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon.
Color cereza intenso. Notable complejidad aromática con recuerdos a fruta negra y toques balsámicos y tostados.
Temperatura de consumo: 16ºC.
Atteca Armas
celler: Ateca.
DO: Calatayud.
estil: Negre Llarga Criança.
varietals: Garnatxa.
Cereza picota oscuro y de atractiva nariz en la que aparecen los aromas del fruto maduro, las notas de torrefactos y especiadas de un largo envejecimiento en madera (pimienta y nuez moscada) y los recuerdos minerales de los suelos pizarrosos en los que nace la viña.
Temperatura de consumo: 18ºC.
Enate Cabernet Sauvignon
celler: Enate.
DO: Somontano.
estil: Negre Llarga Criança.
varietals: Cabernet Sauvignon.
Frutos rojos envueltos en una atmósfera balsámica y especiada sobre un fondo tostado y cremoso. Taninos untuosos en un paladar denso y carnoso. Final largo y envolvente.
Temperatura de consumo: 18ºC.
Irius-Sommos Premium
celler: Irius-Sommos.
DO: Somontano.
estil: Negre Llarga Criança.
varietals: Ull de llebre, merlot, syrah.
Rojo cereza intenso, limpio y brillante. Un vino potente, con aromas de frutas en confitura, ensambladas en un fondo mineral y torrefacto.
Temperatura de consumo: 18ºC.
¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...
Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.