Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: FILETS DE DAURADA AMB SALSA DE CACAUETS I PINYA, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• 300gr. de daurada
• 50 GR. de pastanaga
• 50gr. de porro
• 50gr. de carbassó
• 100gr de pinya
• 100gr de cacauets pelats fregits.
• 1dl d'oli oliva
• 2dl de fumet blanco
• 100 g d'arròs basmati
• Llorer, farigola i all

elaboració

Filetegeu la daurada i guardeu les espines i el cap per fer un brou curt de peix. Farem servir aigua, la tija verda del porro, una mica de pastanaga, llorer, farigola i les espines del peix per a brou curt.

Tallar les verdures a juliana i saltar-les respectant el seu temps de cocció. Primer el porro, després la pastanaga i finalment el carbassó i la pinya. Abaixar el foc i acabar de coure les verdures amb una mica de brou. Amb la termomix triturem els cacauets fins que facin una pasta. Enllaguem les verdures amb els cacauets i courem 5 minuts més.

Amb el brou sobrant courem l'arròs basmati durant 15 em. Farem les daurades a la planxa coent-les primer pel costat de la pell.

Una vegada que els FILETS DE DAURADA AMB SALSA DE CACAUETS I PINYA estiguin preparats per servir, no oblidem l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal… Per aquest plat us recomanem quatre opcions de vi blanc…

1. Calcari Xarel•lo de Pares Balta
2. Serra Cantàbria Organza de Viñedo Serra Cantàbria
3. Parellada de Celler Carles Andreu
4. Coto de Gomariz Blanco de Coto De Gomariz Ribeiro

vi

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6