Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: TARTAR DE TONYINA I ALVOCAT, AMB AMANIDA D'HERBES germinades I VINAGRETA DE NOUS, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

• 300 GR. de tonyina vermella tallat en brunoise
• 1 alvocat
• 1 ceba vermella
• 1 les dades de tomàquet a rodanxes
• Cebollí i coriandre
• Lima
• Oli d'oliva
• Assortiment de germinats
Per a la vinagreta de nous
• 50 GR. de nous
• 3 parts d'oli per una de vinagre
• Sal

elaboració

Tallar la tonyina en brunoise i col·locar-lo en un bol. Li afegim una cullerada sopera d'alvocat picat, el tomàquet tallat a daus, una cullerada sopera de ceba vermella i finalment una miqueta de coriandre i cibulet picat.
Ho barregem tot bé i ho amanim amb sal, el suc d'una llima i bon raig d'oli d'oliva.
Es emplata amb un cèrcol i es decora amb l'amanida de germinats amanida amb la vinagreta de nous.
Per a la vinagreta de nous
Picar les nous i barrejar-les amb l'oli i el vinagre. Condimentar al gust.

Una vegada que el TARTAR DE TONYINA I ALVOCAT, AMB AMANIDA D'HERBES germinades I VINAGRETA DE NOUS aquest llest per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem quatre opcions de vi blanc sense criança.

vi: Ekam
celler: Castell d’Encus d
D.O. Costers del Segre

Castell de Encus

vi: Llum
celler: Macià Batle
D.O. Binissalem

Llum

vi: Abadal Picapoll
celler: Abadal
D.O. Pla de Bages

Abadal Sommelier Gourmet

 

vi: Carles Andreu Parellada
celler: Carles Andreu
D.O. Conca de Barberà

Parellada Carles Andreu Sommelier Gourmet

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6