Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Rotllet de salmó fumat amb salsa agra, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

1 sobre de salmó fumat
Cogollo tallat en chiffonade
Ceba tendra tallada en juliana
¼ de poma pelada i tallada en macedònia petita
1 pot de tàperes

(cruixent)
alfàbrega
Oli de gira-sol

(salsa agra)
1 brick de crema de llet 30% M.G
1 llimona

(vinagreta)
Vinagre de Mòdena
mel

elaboració

rotllet: Barrejar tots els ingredients i embolicar-los amb el salmó fumat. reservar.

cruixent: Escalfar oli de gira-sol en un pot i fregir, sense que es cremin, les fulles d'alfàbrega. Reservar sobre de paper absorbent.

salsa agra: Emulsionar la crema afegint gotes de llimona fins lligar una salsa.

vinagreta: Barrejar els dos ingredients en la proporció fins a elaborar una vinagreta agradable.

decorar: La vinagreta amb cebollino picat.

Una vegada que, el plat estigui llest per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem quatre opcions de vi blanc criança:

vi: Acústic-b
celler: Acústic
DO: Montsant
varietats: Garnatxa blanca, garnatxa vermella, macabeu, PNSL.

vi: Castell Del Remei Oda Blanc
celler: Castell Del Remei
DO: Costers del Segre
varietats: Macabeu, Chardonnay.

vi: Finca Racons
celler: Tomàs Cusiné
DO: Costers del Segre
varietats: Macabeu

vi: blanc HMR
celler: Heretat MontRubí
DO: Penedès
varietats: Xarello

vi Blanc

Per a més informació consulta sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

terradescudella_header6