Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Llobarro al forn papes arrugues i mojo verd, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

3 llobarros
15 patates petites
50 gr per litre d'aigua
pebre, farigola,

Per al mojo verd
1 gra d'all
1c.c de comí
1c.s. de coriandre picat
½ pebrot verd
1c.s. de julivert
1 patata cuita
el suc de 1 llimona espremut
voluntat
2 Dl d'oli d'oliva suau

elaboració

Netejar el llobarro. Escamarlà i polir aletes. Netejar amb aigua. Posar en una font del forn amb sal, pebre i farigola toc de llimona. Coure al forn 20 em.

Posar les patates en una olla amb aigua a cobrir i un bon grapat de sal. Tapar i coure 10 em. Destapem fins que s'evapori l'aigua. Anem remenant les patates perquè es rebocen de sal.

Per al mojo verd triturar amb el minipimer una patata cuita, Comino, alls, julivert, coriandre, pebrot verd, sal i llimona. Afegir l'oli a rajolí i emulsionar.

Una vegada que el llobarro amb les patates arrugues i el mojo verd estigui a punt per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem tres opcions de vi blanc que pots trobar a la Fira del Vi Falset 2017

vi: Dido-BFB
celler: Venus la Universal
DO: Montsant
varietats: Garnatxa blanca, macabeu.

Venus universal Sommelier Gourmet

vi: Ètnic-b
celler: Celler El Masroig
DO: Montsant
varietats: Garnatxa blanca

Celler Mas Roig sommelier Gourmet

vi: coma Blanca
celler: Mas d'en Gil
DO: Priorat
varietats: Garnatxa blanca.

Per Gil Mas d Sommelier Gourmet

 

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

terradescudella_header6