Seguim recomanat plats de la Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella... Per avui: Ceviche DE RAP AMB HUMUS D'ALVOCAT I LLET DE TIGRE, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

  • 500gr de colza fresca.
  • 1 ceba vermella.
  • ½ pinya natural.
  • 500gr de llimes.
  • ½ pebrot vermell.
  • Pasta de aji o Xile.
  • 2 grans d'all.
  • Oli d'oliva.
  • voluntat. • Coriandre fresc.
  • 150gr de fumet de peix.

Per l'humus d'alvocat

  • 200gr de cigrons cuits.
  • 100gr d'alvocat. (net)
  • 30gr de tahina.
  • ¼ de ceba dolça trossejada.
  • 1 cullerada de comí mòlt
  • 1 gra d'all picat.
  • 2 limas.
  • voluntat.
  • Oli d'oliva.
  • Salsa de Xile

elaboració

Netegem i trossegem el rap a quadrats de 2 a 3 cm. i reservem en fred En un bol posarem la pinya tallada en macedònia, la ceba i el pebrot vermell en juliana, la pasta de aji o Xile i les dents d'all mòlts a l'morter. Farem suc amb les llimes, reservarem.

Per l'humus d'alvocat.

En el got de la batedora posarem els cigrons amb una mica d'aigua i afegirem la resta d'ingredients. Passar per túrmix i rectificar de sabor, reservar en fred.

Ajuntarem el peix amb el bol de l'preparat anterior, el suc de les llimes i deixarem marinar a l'gust, un cop estigui li barrejarem el coriandre picat. Amb el suc restant ho allargarem amb el fumet per fer la llet de tigre.

reservarem. En un plat posarem de base l'humus, col·locarem sobre el ceviche i li ruixarem una mica de llet de tigre.

Una vegada que el Ceviche DE RAP AMB HUMUS D'ALVOCAT I LLET DE TIGRE aquest llest per servir, no hem d'oblidar l'opció d'un bon vi o cava per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat us recomanem quatre opcions de cava…

cava: Huguet Gran Reserva Brut Nature
celler: CAN FEIXES
DO: CAVA

pot Feixes

cava: Mare Brut Nature Gran Reserva
celler: GIRÓ RIBOT
DO: CAVA

Passeig Ribot

cava: Berdié Amor Brut Reserva
celler: JOVANI VINS
DO: CAVA

Berdie

cava: Antoni Canals Nadal Gran Vintage
celler: CANALS NADAL
DO: CAVA

Canals nadal

¿Inclouries algun altre cava? Deixa els teus comentaris ...

Per obtenir més informació, visiteu Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins o caves que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6