Avui us recomanem la cuina de caça de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... El nostre plat del dia… CONILL AMB CEBA AMB VERMUT VERMELL, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

1 conill
500 GR. de ceba
150 GR. de pastanaga
250 GR. de vermut
1 cap d'alls
100 cl. d'oli d'oliva
Llorer i farigola
Sal i pebre

elaboració

Tallar el conill a vuitens.
Salpebrar i daurar per ambdós costats en una cassola amb oli ben calent.
Retirar i afegir a la cassola els alls, la ceba tallada juliana i la pastanaga a rodanxes.
Deixar coure a foc mig 15 min. Anar remenant de tant en tant.
Afegir el llorer, la farigola, el vermut.
Posem el conill i coem 15 minuts més, rectifiquem de sal i pebre.

Una vegada que el Conill, estigui llest per servir, no hem d'oblidar un bon vi per a un maridatge ideal ... Per a aquest plat nostra aplicació mòbil ens recomana dues opcions de vi per a un maridatge ideal ...

1 . ex ex 8 de Castillo de Perelada de D.O. Empordà (Vi Negre Bóta)

Perelada

2. Luis Cañas Reserva de Cellers Luis Canyes de D.O. la Rioja (Vi Negre Llarga Criança)

Luis Cañas

 

¿Inclouries algun altre vi? Deixa els teus comentaris ...

Per a més informació consulta Sommelier Gourmet aplicació, la guia de vins que et permet consultar fins 1100 combinacions de maridatges amb plats nacionals i internacionals de tot tipus.

Aplicació disponible per a dispositius ‪‎iOS https://goo.gl/nrooW i androide http://goo.gl/3WTTE5 Descarrega ja!

*recepta: Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella. http://terradescudella.com

terradescudella_header6