Durant l'estiu els vins blancs són vinguts de gust per ser lleugerament afruitats i tenir un punt d'acidesa únic i refrescant, per avui us recomanem: vi: GresaBodega White: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller de l'MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vi: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: Timbal de sardines marinades i pebrots rostits amb ajoblanco de meló, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →

Mare no hi ha més que una i no cal dir que tot el que es pugui merèixer és poc. Per gaudir aquest dia tan especial, Sommelier Gourmet us recomana una selecció d'escumosos ideals per destapar en el moment del dinar o sopar. cava: Huguet Gran Reserva Brut Nature Bodega: CAN FEIXES D.O.: CAVA

Llegeix més →