Durant l'estiu els vins blancs són vinguts de gust per ser lleugerament afruitats i tenir un punt d'acidesa únic i refrescant, per avui us recomanem: vi: GresaBodega White: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller de l'MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vi: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... Per avui un plat de cap d'any: Llagostins i juliana vegetal amb vinagreta de panses, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... Per avui un plat de Nadal: Canelons de lluç, gambes i salmó a el perfum de cava, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →