Durant l'estiu els vins blancs són vinguts de gust per ser lleugerament afruitats i tenir un punt d'acidesa únic i refrescant, per avui us recomanem: vi: GresaBodega White: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller de l'MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vi: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

Hoy os presentamos una selección especial de vinos para empezar a disfrutar del veranoVinos Rosados Vino: Bernat Oller Rosat Bodega: Oller del Mas DO: D O Pla de Bages Varietales: Cabernet franc, Syrah, Merlot, picapoll negre, Parellada. Plató: Berenjenas rellenas de guiso con carne

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: TARTAR DE TONYINA I ALVOCAT, AMB AMANIDA D'HERBES germinades I VINAGRETA DE NOUS, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. PLA DE BAGES- D.O. EMPORDÀ Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. CONCA BARBERÀ – D.O. COSTERS SEGRE. Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. Tarragona – D.O. Terra Alta Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

Sommelier Gourmet us recomana 5 cellers ideals per gaudir de l'enoturisme a la zona de l'Penedès Masia Castell d'Age – Celler Cava Bar Botiga – Vi Gastronomia Natura Masia de segle XVIII rehabilitada en un celler de cava. Finca pionera en viticultura ecològica de Catalunya i Espanya. Oberta a el públic de 10h00 a 18h00. es […]

Llegeix més →

CELLERS PREMIADOS POR GILBERT & GAILLARD: D.O. PRIORAT Aprofitant la recent adjudicació de medalles, per la revista Gilbert & Gaillard, a los cellers catalanes, Sommelier Gourmet analitza les variables de qualitat d'aquests cellers que han seduït el jurat francès.

Llegeix més →

Seguim recomanat plats de l'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d’Escudella… Para hoy: SALMON teriyaky AMB RISOTTO DE QUINOA I FIDEUS DE NAP, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients:

Llegeix més →