Durant l'estiu els vins blancs són vinguts de gust per ser lleugerament afruitats i tenir un punt d'acidesa únic i refrescant, per avui us recomanem: vi: GresaBodega White: Vinyes d’OlivardotsDO: Empordà Vino: Bernat Oller Blanc de PicapollsBodega: Oller de l'MasDO: Pla de Bages Vino: Pdà Picapoll D’acàciaBodega: SolerGibertDO: Pla de Bages Vino: Adernats BlancBodega: AdernatsDO: Tarragona Vi: Bohigas Blanc de BlancsBodega: […]

Llegeix més →

Avui us proposem un altre plat de temporada d'Escola de Cuina i Pastisseria, Terra d'Escudella ... ESTOFAT DE BOTIFARRES I BOLETS, per poder gaudir d'aquest plat, necessitarem els següents ingredients: ½ kg de butifarra 250 GR. de ceba 250 GR. De patates ½ kg de patates 1 os de pernil 200 gr de gírgolas 100 […]

Llegeix més →